Kurssit

Freitag, 9. August 2013

031010 DEUTSCH ONLINE - Saksaa verkossa TARKEMPI KIRSSIKUVAUS KIINNOSTUNEILLE

TAITOTASO B1.
Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat kerrata tai ylläpitää saksan kielen taitojasi, mutta et ehdi tai pysty esim. aikatauluongelmien tai välimatkan takia osallistumaan kerran viikossa järjestettäville ”tavallisille” saksan kursseille opistollamme. Voit olla myös lähikurssiopiskelija muilta saksan kielen kursseiltamme.

Opinto-oppaan tiedoista poiketen kurssi ei ole mihinkään tiettyyn viikonpäivään ja aikaan sidottu, vaan voit tehdä opettajan antamat tehtävät sinulle sopivana hetkenä. Suositeltavaa kuitenkin on, että olet aktiivisesti joka viikko mukana! Opettaja tukee ja auttaa sinua kurssilla, ota siis kaikki hyöty irti- tyhmiä kysymyksiä ei olekaan! Kurssin painopiste on puhutun saksan ymmärtämisessä ja kirjallisessa taidossa, laajennamme myös sanavarastoa ja maantietämystä (Landeskunde).
Materiaalina käytämme UUTTA syyskuussa ilmestyvää ja opetustarkoitukseen suunniteltua TICKET NACH BERLIN- ”seikkailusarjaa”, joka sisältää videoita ja harjoituksia. Näihin liittyen ja näiden lisäksi opettaja antaa viikoittain omat sarjaan suunnittelemansa tehtävät opiskelijoille, sekä palauttaa harjoitukset kommenttien ja korjausten kera. TICKET NACH BERLIN materiaalin on tehnyt Deutsche Welle yhteistyössä Goethe Institutin kanssa. Materiaali löytyy ilmaiseksi netistä.

Ennen kurssin alkua saat opettajalta tarkemmat ohjeet kurssiin liittyen, muistathan siis antaa ilmoittautumisen yhteydessä myös sähköpostiosoitteesi! Sitä opettaja tarvitsee myös tehtäviesi palauttamiseen ym. Kurssi kestää 9 viikkoa ja saa jatkoa kevätlukukaudella 2014. Syyslukukauden
kokoavana kertana tapaamme la 9.11. klo 10-11.30 Skypessä. Kerta on vapaaehtoinen, mutta suositeltava.

VINKKI: Jos haluat harjoittaa myös suullista osaamistasi verkosta käsin, opistomme järjestää syyslukukaudella lyhyen keskustelukurssin Skypessä, joka saa myös jatkoa kevätlukukaudella 2014. Kysyttävää? Ota yhteyttä opettajaan sähköpostitse anne.pajunen@salo.fi 
tai puhelimitse 044- 778 4565.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen